Páginas no tópico: [1 2] > |
Powwow: Istanbul - Türkiye
|
|
Alp Berker Estados Unidos Local time: 01:22 turco para inglês + ... In memoriam Yer - mekan - fikirleriniz | May 18, 2015 |
Yer - mekan hakkinda fikirlerinizi bekliyorum. Tesekkurler. | | |
Mekân teklifi | May 18, 2015 |
Merhabalar, Geçen yılki toplantımızda konuşulmuştu. Davetimi yineliyorum. Rumelihisari'ndaki bahçemde memnuniyetle yapabiliriz. | | |
Recep Kurt Turquia Local time: 09:22 Membro (2011) inglês para turco + ...
Şu anda her türlü zaman/mekân bana uyar. | | |
Tarih değişikliği önerisi | May 19, 2015 |
Herkese merhaba,
Temmuz ve Ağustos ayı insanların aileleriyle tatile gittikleri döneme denk geldiğinden bu tarihte düzenlenecek bir toplantıya katılımın az olabileceği görüşündeyim.
Bu nedenle, sizin için de uygun olacaksa buluşma tarihi olarak 6 ya da 13 Haziran 2015 tarihlerini öneriyorum.
Buluşma yeri olarak dilerseniz Büyükada ya da Heybeliada'yı öneririm.
Konuyla ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sevgiler, | |
|
|
Alp Berker Estados Unidos Local time: 01:22 turco para inglês + ... In memoriam Bende Tatildeyim | May 19, 2015 |
Merhaba Bulent Bey, Dediginiz cok dogru, ama bu Tarihte ben Kendi Tatilimde Turkiye'de olacagim, evim ABD'de. Yani benim icin ancak bu tarih olur. Tavsiyem Turkiye'de olan arkadaslar kisin bir ek Powwow duzenlemeleri guzel olur. Iyi Calismalar, Alp | | |
Alp Berker Estados Unidos Local time: 01:22 turco para inglês + ... In memoriam Mekân teklifi | May 29, 2015 |
Merhaba Emine Hanim, Sayet gelenler icin sorun degilse yapabiliriz. Bilmem bazi insanlar restorant'da bulusmak isteyebilirler. Ayrica gelirsek birsey getirmeye teklif ederim (yiyececk vs. ) bu durumda. Herkes buna ne der? tesekkurler, Alp Berker
emine mizyal adsiz wrote:
Merhabalar, Geçen yılki toplantımızda konuşulmuştu. Davetimi yineliyorum. Rumelihisari'ndaki bahçemde memnuniyetle yapabiliriz. | | |
Haziran biraz karışık benim için, Temmuz ayı bana uygun. Bahçede "Potluck" şeklinde herkes bir katkıda bulunabilir. Organizasyona gerek yok, adı üstünde-- "potluck" -- ne çıkarsa bahtımıza. Mekân, çay/kahve, basic'ler benden. Bir yıl BURÇ'ta yapılmıştı. Ben oraya yakınım. | | |
Alp Berker Estados Unidos Local time: 01:22 turco para inglês + ... In memoriam
Guzel gozukuyor. Sayet yagmur yada hava aksiye giderse yeriniz var mi? Tam adresi verebilirmisiniz? Bunu yaptiginiz icin tesekkurler, hepimiz birseyler getiririz. Alp
emine mizyal adsiz wrote:
Haziran biraz karışık benim için, Temmuz ayı bana uygun. Bahçede "Potluck" şeklinde herkes bir katkıda bulunabilir. Organizasyona gerek yok, adı üstünde-- "potluck" -- ne çıkarsa bahtımıza. Mekân, çay/kahve, basic'ler benden. Bir yıl BURÇ'ta yapılmıştı. Ben oraya yakınım. | |
|
|
Unavailability of garden for July 11 | Jun 18, 2015 |
Herkesden özür dileyerek yeni gelişen uzun soluklu bir tadilat durumundan dolayı, çok uğraştığım halde tarihini değiştiremediğim için Temmuz'da maalesef sizi ağırlayamayacağım. Davetim yine sabittir. İlk fırsatta bahçe partisi için yeni tarih saptarız. Bu toplantımız için tarihini tam saptadığınızda, ben yine de başka bir mekânda sizinle birlikte olmaya çalışırım. Sevgiler. | | |
Alp Berker Estados Unidos Local time: 01:22 turco para inglês + ... In memoriam Tesekkurler Emine Hanim | Jun 19, 2015 |
Mekan Teklif ettiginiz icin Tesekkurler Emine Hanim. Simdilik bask yer hakkida fikirlerinizi bekliyorum tesekkurler. Gurbette olan arkadasinizi icin yardim edersiniz memnun olurum | | |
Recep Kurt Turquia Local time: 09:22 Membro (2011) inglês para turco + ...
Kadıköy'de Alkım Kitabevi'nin tepesinde Kafka Kafe var, deniz manzaralı... | | |
|
|
Gecen yil yaptigimiz Café Nero'da olabilir.
Adres: Caddebostan caffe nero Cemil Topuzlu caddesi İskele çıkmazın No. 1 Kat 1 Kadıköy Çiftehavuzlar
Fikirleriniz bekliyorum. Aslinda degisik bir yerde yapmak (Kafka Café ) gibi de iyi fikir.
Avrupa yakasinda da olabilir.
[Edited at 2015-06-23 20:37 GMT] | | |
Alp Berker Estados Unidos Local time: 01:22 turco para inglês + ... In memoriam Haydi Cafe Nero olsun tekrar | Jul 2, 2015 |
Gecen yil guzeldi. Tekaralamak niyetiyle:
http://www.yelp.com/biz/caffe-nero-istanbul
Cengiz Topel Cad. İskele Çıkmazı No: 1 K: 1 Çiftehavuzlar Migros Karşısı Istanbul Turkey Phone number +90 216 4111148
caffenero.com.tr
Caddebostan Caffè Nero Her gün 08:00 - 00:00 (C.tesi kapanış 01:00) | | |
Gelemeyecek olsam da, | Jul 2, 2015 |
Caddebostan Nero bir dönem favorim olan, keyifli bir mekandır. Güzel zaman geçirmeniz dileğiyle. | | |
Páginas no tópico: [1 2] > |