Rečnici, gramatike, pravopis Tópico cartaz: Daniela Slankamenac
|
Kolege, na ovom linku možete da preuzmete rečnike, gramatike, pravopis (Šipka, Klajn, Prćić...). Odlična kolekcija
http://1drv.ms/1XCR7IL
Pozdrav,
Daniela | | | Aida Samardzic Sérvia Local time: 15:10 inglês para servo-croata + ... rečnici, gramatike, pravopis | Mar 19, 2016 |
Draga Daniela,
Hvala velika, ovo je fantastično!
Veliki pozdrav,
Aida | | | Rečnici, gramatike, pravopis | Mar 20, 2016 |
I ja sam bila oduševljena, Aida, kada sam videla ovu zbirku na jednom mestu. Alat
Link sam dobila od koleginice, prof. srpskog. Drago mi je ako će biti od koristi.
Pozdrav svima i svako dobro.
Daniela | | | Vesna Maširević Sérvia Local time: 15:10 Membro (2011) inglês para sérvio + ... Svaka čast Daniela | Mar 21, 2016 |
na nesebičnom deljenju blaga!
Dosta toga već imam ali, čim nađem vremena da pogledam detaljnije, sigurna sam da ću pronaći "svašta nešto" zanimljivo. Kopiranje izgleda nije dozvoljeno, pa se nadam da će zbirka, bar još neko vreme, ostati tamo gde je... | |
|
|
Rečnici, gramatike, pravopis | Mar 21, 2016 |
Biće mi drago ako nađeš nešto zanimljivo, Vesna. Ne znam kakva je "politika" i do kada će biti moguće preuzimanje. Meni su ova elektronska izdanja jako zgodna kada putujem, tako da sam preuzela sve što bi moglo biti od koristi.
Cheers | | | SI-CRO Eslovênia Local time: 15:10 esloveno para croata + ...
Hvala na ovome, iako prevodim na hrvatski i slovenski. Pa ako bi bilo nešto slično i za hrvatski, bilo bi super. Možda netko zna?
Pozdrav svima,
Milica | | | milenanis Sérvia Local time: 15:10 inglês para sérvio + ... Not available | May 14, 2018 |
Kolege, ja ne mogu da otvorim link, kaze da vise ne postoji. Da li mozda postoji neki drugi link sa recnicima? Hvala unapred | | | itchi Sérvia Local time: 15:10 inglês para sérvio + ... Isti problem | Jul 24, 2018 |
milenanis wrote:
Kolege, ja ne mogu da otvorim link, kaze da vise ne postoji. Da li mozda postoji neki drugi link sa recnicima? Hvala unapred
Najpre, hvala Danieli za prvobitni link. Malo sam zakasnio i on više nije važeći, može li neko od kolega i koleginica da mi pošalje zbirku preko Wetransfer, Dropbox, Googledrive ili sličnog sistema. Ako je brzina otpremanja problem, možemo se naći u Beogradu da presnimim na laptop ili eksterni HDD.
Srdačan pozdrav,
Ivan | | | Não há um moderador designado especificamente para este fórum. Para reportar violações às regras do site ou para obter ajuda, favor contatar a equipe do site » Rečnici, gramatike, pravopis No recent translation news about Sérvia. |
Protemos translation business management system | Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
| CafeTran Espresso | You've never met a CAT tool this clever!
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Buy now! » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |